[Nový produkt] JetBrains IDE Services

ByIvan BREZIANSKY

[Nový produkt] JetBrains IDE Services

Sme nadšení, že sa môžeme podeliť o novinky o vydaní JetBrains IDE Services. Tento balík produktov zlepšuje skúsenosti vývojárov a zvyšuje produktivitu vo veľkom rozsahu. Tieto riešenia, navrhnuté špeciálne pre veľké organizácie využívajúce IDE JetBrains, urýchľujú vývoj softvéru a zjednodušujú správu vývojárskych nástrojov pre vašich zákazníkov.

JetBrains IDE Services pozostáva z piatich produktov, ktoré je možné predávať samostatne. Tu je krátky popis toho, čo každý z týchto produktov robí:

• JetBrains IDE Provisioner
Poskytnite svojim zákazníkom zelenú IDE a zásuvné moduly a posuňte nastavenia do vývojárskych nástrojov svojej organizácie, aby sa mohli vyhnúť rizikám spojeným s neschválenými alebo zastaranými nástrojmi.

• Licenčný trezor JetBrains
Umožnite organizáciám optimalizovať spôsob používania licencií a v prípade potreby ich automaticky prideľujte vývojárom.

• JetBrains Code With Me Enterprise (Toto je priama náhrada súčasnej ponuky Code With Me Enterprise, ktorá už nie je komerčne dostupná)
Znížte cykly spätnej väzby tým, že vývojárom v organizáciách vašich zákazníkov umožníte navzájom ladiť, kontrolovať kód alebo mentorovať bez toho, aby ste opustili kontext a pohodlie nástrojov, ktoré poznajú.

• JetBrains AI Enterprise
Vybavte vývojárov svojich zákazníkov najlepšími funkciami AI vo svojej triede a poskytnite im kontrolu nad bezpečnosťou a výdavkami, čím zvýšite efektivitu vývoja softvéru ich organizácie.

• JetBrains CodeCanvas
Vďaka štandardizovaným vzdialeným prostrediam môžu vaši vývojári začať bezpečne kódovať v priebehu niekoľkých sekúnd, pretože citlivý kód je vždy uložený na serveroch vašej organizácie.
Pozrite si túto príručku, ktorá obsahuje všetky dôležité informácie o produkte.

Preskúmajte príručku

About the author

Ivan BREZIANSKY editor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.